Natuurlijk Natuurlijk Agar agar bio

Natuurlijk Natuurlijk Agar agar bio

Natuurlijk_natuurlijk_agaragar

Natuurlijk Natuurlijk Agar agar bio

4.75

In stock

4.75

Agar agar wordt het meest gebruikt voor het opstijven van desserts. Het heeft een sterke bindkracht en is daarom een goede vervanging voor gelatine. Er wordt zelfs beweerd dat de bindkracht van agar agar twee keer zo groot is als bij gelatine.

 

  • Beschrijving
  • Beoordelingen (0)
  • Productinformatie
  • Ingrediënten
  • Voedingswaarde

Beschrijving

Inhoud: 30 gram

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Natuurlijk Natuurlijk Agar agar bio” te beoordelen

Los agar agar in heet water op en voeg het toe aan het gerecht. Nadat het gerecht afgekoeld, zorgt de agar agar voor een stevige vorm. Agar agar is ook erg geschikt voor het maken van marmelade en kan eveneens als natuurlijk conserveermiddel worden gebruikt.Agar agar wordt in Japan ook wel kanten genoemd. Het wordt gemaakt van rode zeewieren, bestaat voor 77% uit vezels en is volledig glutenvrij. Agar agar wordt het meest gebruikt voor het opstijven van desserts. Het heeft een sterke bindkracht en is daarom een goede vervanging voor gelatine. Er wordt zelfs beweerd dat de bindkracht van agar agar twee keer zo groot is als bij gelatine.Agar agar heeft een neutrale smaak en is daarom in vele soorten gerechten te gebruiken.Dosering: 3 tot 6 gram per liter.Koel en droog bewaren.Om een idee te geven van de bindkracht: met 5 gram agar agar kun je zo’n 500 ml water binden.
Ingrediënten: biologische agar-agar poeder van atlantisch zeewier
Voedingswaarde per 100 g.
Energie164 Kcal
Koolhydraten0,4 g
-waarvan suikers<0,5 g
-waarvan polyolen0 g
Vetten0,2 g
-waarvan verzadig vet<0,1 g
Vezels79,4 g
Eiwitten0,4 g
Zout0 g